Vochtbestrijding Brugge

Vochtbestrijding en Kelderdichting

Het prachtige België is een heerlijke vakantiebestemming voor jong en oud. Of je nu graag in de natuur wilt verblijven, aan de kust of in een gezellige stad. Het land kent tal van bijzondere plekjes die je kunt gaan ontdekken. Wil je weten wat de meest bijzondere bestemmingen van België zijn? Deze vind je hier op een rij!

1: De Belgische Ardennen

Een Ardennen huisje huren is een echte aanrader. Een verblijf in de Belgische Ardennen staat voor rust, vrijheid, ruimte, ontspannen en ontdekken. Of je nu graag wandelt of dat je zoveel mogelijk mooie steden wilt ontdekken: er is voor ieder wat wils in dit natuurgebied. Ga raften op de Ourthe, beklim de rotsen bij Durbuy of probeer Belgische bieren in een van de vele abdijen. 

2: Brugge

Brugge ontdekken staat bij heel veel mensen op het wensenlijstje. En dat is niet zonder reden: deze prachtige stad heeft alles: een historisch centrum, gezellige pleinen, leuke musea en indrukwekkende gebouwen. Maak een tocht over het water of wandel door de smalle straatjes. De stad ademt een bijzondere sfeer en deze kun je zelf gaan ontdekken tijdens jouw verblijf!

3: De Belgische Kust

Heel veel Belgische vakantiewoningen bevinden zich in de Ardennen, maar je kunt hier ook een verblijf aan de kust boeken. Of je nu Oostende, Blankenburg of Knokke-Heist gaat ontdekken: er zijn heel veel gebieden waar je langs de kust kunt genieten van een vakantie vol zon, zee en strand. Boek hier een van de vakantiehuizen Belgie aan de kust. 

4: De Hoge Venen

De Hoge Venen is een schitterend natuurgebied in het oosten van België. Hier geniet je van een ongerepte natuur. Het gebied ligt op een hoogvlakte en biedt veel wandelroutes. Tijdens het wandelen wordt je getrakteerd op adembenemende vergezichten. Tijdens een verblijf in de buurt van De Hoge Venen kun je helemaal tot rust komen.

5: Grotten van Han

Een van de meest unieke bezienswaardigheden in de Belgische Ardennen zijn de Grotten van Han. Deze grotten bevinden zich nabij Han-Sur-Lesse en bieden onder andere unieke rondleidingen. Je kunt er ook voor kiezen om een boottocht te maken over de ondergrondse rivier. Natuurlijk krijg je alle informatie van een gids en ontdek je alles over het ontstaan van deze unieke grotten.